Slider

Tuunatut joulupallot

lauantai 19. joulukuuta 2020

 


Tuunatut joulupallot


Nämä tuunatut joulupallot on toteutettu jo parhaimman hehkunsa menettäneisiin palloihin. "Kuorrutuksena" on käytetty eri värisiä papereita (paperien molemmilla puolilla kuvioita). Papereista on leikattu (tai ainakin pyritty) soikioita. Olen kiinnittänyt soikiot liimalla. 

Tummimman punaisen (pilkullisen) pallon olen tehnyt käyttämällä Erikeeperiä, mutta totesin homman olevan aika sotkuista ja soikioiden liimaantuvan palloon kiinni koko matkalta. Kahden seuraavan pallon tein käyttämällä kuumaliimaa. Liimaus sujui näppärämmin, mutta piti varoa polttamasta sormiaan. Ensimmäisen pallon (Erikeeper) kanssa tein virheen ja yritin liimata samalla liiman levityskerralla koko "rivin" soikioita. Palat liikkuivat ja päätyivät herkästi vähän vinoon. Liimaat sitten kuumaliimalla tai Erikeeperillä (tai jollain vastaavalla) nin suosittelen liimaamaan muutaman soikion kerrallaan. 

VINKKI! Aloita "täyttämään" palloa pallon alaosasta. 


Käsityöblogien joulukalenteri

Käsityöblogien joulukalenteri on jo perinteeksi muodostunut ja olen saanut kunnian olla mukana jo viidettä kertaa. Käsityöblogeilla on oma facebook-ryhmä, jonne tämäkin postaus on linkitetty.  Käsityökekkerit avasi eilisen luukun, jossa aukesi luukku tulostettaviin käsityölahjakortteihin. Huomiseen luukkuun pääset kurkistamaan MaarItse -blogissa. 


Aiempien vuosien joulukalenterit

2019: Mökkisukat 
2018: Soodakoristeet
2017: Suloiset pakettikoristeet
2016: Pakettikortteja ja tuunattuja tulitikkuaskeja7 kommenttia:

 1. Hauskat tuunauspallot! Minä olen joskus virkannut verkkoa kuluneiden, vanhojen pallojen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eikö vaan, tuleepa pallot käytettyä uudelleen :) Kiva idea myös tuo virkkaus!

   Poista
 2. Onpas veikeät! Olet aika kärsivällinen, minusta ei olisi varmaan tähän puuhaan, kun olisin liimalla jo sotkenut ihan kaikki. :) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sanotaanko että kärsivällisyys ei ole mun hyveeni :D Mutta periksiantamaton olen :D Onneksi liimakin kuivuu kirkkaaksi niin ei häiritse niin silmää ;)
   Hyvää joulua! laitoinkin sinulle instassa yv:llä kysymyksen :)

   Poista
 3. Hyvä idea tuunata kuluneita palloja, niihin kyllä tulee vuosien kuluessa raapauksia. Ihan muuten vaan askarrellessa lasten kanssa voisi sanomalehdestä puristella paperitolleron, jonka ympärille liimaisi samalla periaatteella soikioita.

  VastaaPoista
 4. Onpa söppänöitä! :)
  Hyvää joulua ja uutta vuotta tulevaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan