Slider

Taidetta, musiikkia ja kahvia - Annen Taidekahvila

maanantai 12. elokuuta 2019

annen taidekahvila karvia

Olen oivaltanut reissatessani Suomessa, että Suomi on pullollaan matkakohteita, joiden olemassaolosta en ole koskaan kuullutkaan aiemmin. Tutkiessa ja tutustuessa uusiin paikkoihin pääsee kokemaan uudenlaisia elämyksiä. Eräs sellainen elämys on Satakunnan Karviassa sijaitseva Annen Taidekahvila, jonka perustaja on iskelmälaulaja Anne Mattila. 


taidepolku kyltit

lupiineja

Taidekahvilalla on hyvät parkkitilat ja vierailupäivänämme parkkialueella oli liikenteenohjausta, sillä Mikko Harjulla oli keikka Taidekahvilalla illalla. Pääsimme itse asiassa kuuntelemaan soundcheckiä istuessamme kahvilla ulkona.

Annen Taidekahvilasta löytyy kahvila, jonka emäntänä häärii Annen äiti Tarja. Kahvilan seinillä on Annen tekemää taidetta. Kahvilan vierestä lähtee myös taidepolku, jonka varrelle on ripoteltu taidetta. Taidepolulla pääsee kulkemaan esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla, mutta ohittaminen polulla on haasteellista - kaksi pyörätuolia tai rollaattoria eivät pysty kulkemaan toistensa ohi. 

Kahvilan alueella on terassi, joka on esteetön, lisäksi sisällä on tilava wc, jonne mahtuu myös apuvälineen kanssa. Jos sää sallii, suosittelen liikuntarajoitteisen kanssa jäämistä ulos, sillä kahvilassa sisällä on melko ahdasta. Liikuntarajoitteiset ovat oikeutettuja pysäköimään aivan kahvilan viereen (invapaikoilla), sillä osa autopaikoista ovat kauempana "pellolla". Liikuntarajoitteisen kulkeminen jäi kirkkaana mieleen, sillä vierailin kahvilassa läheiseni kanssa, joka tarvitsee rollaattoria kulkemisen tueksi. 

karvia taidekahvila

Kyseisenä sunnuntaipäivänä sää oli aurinkoinen, paikka paikoin tuulinenkin hieman. Kiertelimme piha-alueella mm. Galleriassa ja tuossa punaisessa talossa, jossa oli myynnissä mm. vaatteita. Nautimme kahvit ulkoterassilla ja lähdimme vähän ennen sulkemisaikaa. 

vanha reki kukka-asetelmavesiaihe karvia


MITÄ: Annen Taidekahvila
MISSÄ: Sarapohjantie 173, 39930 KARVIA
MILLOIN: Katso aukioloajat nettisivuilta
MITEN: Omalla autolla. n. 80 km Seinäjoelta, n. 120 km Tampereelta ja n. 100 km Porista. 
MUUTA: Taidekahvilassa sekä galleriassa käy maksuvälineenä kortti.Annen Taidekahvila sijaitsee muuten Lauhanvuoren kansallispuiston lähellä, josta postasin blogissanikin. Lauhanvuoren kupeessa sijaitsee myös Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuisto.

anne mattila taidekahvilaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan