Slider

Loma.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

virkattu meikkipussi

Loma. Se on viimeinkin koittanut, pitkän ja työntäyteisen vuoden jälkeen. Miten onkin hassua, että se aika juuri ennen kesäloman alkua tuntuu matelevan aina ? Jollain tavalla kamalaa on myös huomata se, että kesä on jo yli puolenvälin! Onneksi nyt saa muutaman viikon huilata ja kerätä energiaa, niin jaksaa taas pitkän syksyn ja talven läpi. 

virkattu meikkipussukka

Loman alkamisen kunniaksi jostain kätköistä löytyi myös virkkausinto :) Virkkaamiseen on tullut useamman kuukauden tauko - lienee luonnollista kun on lähes kolme vuotta virkannut erittäin aktiivisesti lähes päivittäin, että jossain kohtaa iskee motivaation puute. 

virkattu meikkipussukka

 Inpiraationi kohteena toimivat Prinsessajuttu - ja Life with Mari -blogit (KLIK ja KLIK). Minä päätin käyttää langanjämiäni ja virkkasin kuudella eri langalla pussukkani. Pussukkaan luotiin 100 ketjusilmukkaa ja virkattiin spiraalina (sulkematta kerroksia) 18 cm. Minä virkkasin kutakin lankaa/väriä aina n. 3 cm. Prinsessajuttu- blogista löytyy alkuperäinen ohje niin vetoketjuun kuin pohjankin ompeluun. :) 
virkattu meikkipussi

Parin viikon päästä tiedossa on reissu Tanskaan, Kööpenhaminaan ja hankin taannoin muutamat matkapakkaukset, jotka antavat vähän mielikuvaa siitä, minkä kokoisesta pussukasta on kyse :)

virkattu meikkipussi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan