Slider

Uusi aluevaltaus: neulominen!

sunnuntai 7. helmikuuta 2016neulotut sukat

Blogi on ollut hiljainen, lukuunottamatta eilistä postausta, jonka näet täältä, KLIK. Osasyy hiljaisuuteen on ollut uusi aluevaltaus - olen nimittäin tarttunut neulepuikkoihin ja kiristellyt hampaita putoilevien silmukoiden kanssa ;P 

Olen pitkään ihaillut Mari neuloo -blogin neulomia villasukkia - katso vaikka itse, KLIK! Olen tuskastellut neulomisen kamaluutta ja tyytynyt yhteen koukkuun ja silmukkaan.. aina siihen saakka, kunnes kolmisen viikkoa sitten ostin puikot ja pari kerää lankaa ajatuksena, että minähän opin! Google oli tiuhassa käytössä, kun en muistanut edes sitä, miten silmukat luodaan puikoille :D Edellisestä neulomiskokemuksesta on jo tovi jos toinen, sillä edellisen kerran tartuin puikkoihin pakon edessä - yläkoulussa. Silloinkin neulotuista villasukista varmasti 50% oli opettajan aikaansaannosta.. 

ylipolven sukka

ylipolven sukka

Neulomiseen on mahtunut niin tuskaa kuin muutama ärräpääkin, kun homma ei ole sujunut ihan kuin Strömsössä. Mutta jollain ihmeen kaupalla ensimmäinen sukka on tullut valmiiksi ja eilen aloitin toista sukkaa! Lisäksi himotuslistalla olisi Miran ohjeella tehty pipo (KLIK) ja  Marin ohjeella tehdyt vauvan sukat (KLIK). Pitänee siis ostaa lisää villalankaa ;)

ylipolven sukka

ylipolven sukka

Täytyy todeta, että olen minä vaan aika ylpeä itsestäni, ei ole ollut mikään helppo käsityö! Arvostukseni sukkien neulojia kohtaan on noussut melkoisesti - erityisesti omaa edesmennyttä mummoani kohtaan, jonka puikoilla syntyi mitä hienoimpia villasukkia. Vaikka mummoni poismenosta tulee kuluneeksi keväällä tasan 10 vuotta, on kaappien kätköihin jemmattu mummoni tekemiä villasukkia, joita tuskin koskaan voi ottaa käyttöön vaan niitä ihaillaan ja muistellaan menneitä. Mummo ♥3 kommenttia:

 1. Wau! Kylläpä sait aikaiseksi näpsäkät sukat!
  Itse rakastan juuri neulomista, vaikka teenkin käsitöitä laidasta laitaan. Mieli lepää, jos niin tahtoo tai sitten saa aikaan vaikka mitä sunnitelmia ja tulee ratkottua ongelmia neuloessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosiaan, vasta ensimmäinen sukka valmiina, toinen puikoilla ;) Mutta nyt kun on tehnyt jo yhden niin toisen tekeminen on jo huomattavasti helpompaa :) Käsityöt ovat kyllä loistavaa rentoutumista, välillä hommaa voi tehdä hyvinkin aivot narikassa ja välillä sitten taas pitää keskittyä niin, että eipä siinä touhussa ehdi paljon murehtia asioita :D Kiitos kommentistasi ja kiva kun eksyit blogiini :)

   Poista
 2. Hei ihan mahtavaa, että olet rohkaistunut neulomaan virkkailujen rinnalla! Ja täytyy kyllä sanoa, että tämähän on ihan todella hienosti onnistunut sukka neulomiskokemukseesi nähden, ei uskoisi, että et ole neulonut vuosikausiin! :)

  Tsemppiä kovasti neulomistaipaleelle ja ihanaa kevättä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan