Slider

Mallan Makeat.

lauantai 5. joulukuuta 2015

ilmajoki mallan makeat

Viime viikonloppuna kävin Pohjanmaalla tapaamassa ystävääni ja poikkesimme Mallan Makeissa (KLIK). Malla kirjoittaa ihanaa hyvänmielen blogia, Elämää villa Honkasalossa, KLIK.

mallan makeat

mallan makeat

Mallan Makeat sijaitsee Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Vaaleanpunaisen puutalon erottaa jo kaukaa ja putiikki kutsuu astumaan sisään.

lakritsikakku

lakritsikakku

Istuimme kahvittelemaan ennen ostosten tekemistä ja täytyy sanoa, että en ole koskaan syönyt niin hyvää lakritsikakkua kuin Mallan Makeissa! Jaoimme ystäväni kanssa kakkupalan ja siitä riitti kyllä molemmille syötävää, sen verran suuri ja herkullinen kakkupala oli. :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

ilmajoki

mallan makeat

Putiikissa soivat joululaulut ja putiikin täytti tunnelmallinen puheensorina ja hyörinä. Kahvittelun jälkeen hypisteltiin ja ihailtiin kaikkea ihanaa, mukaan tarttuivat ihka ensimmäiset Greengaten tuotteet :)

mallan makeat

mallan makeat

Putiikissa kävi hurjan paljon asiakkaita, joka oli todella ilahduttava asia. Huolimatta tasaisesta ihmisvirrasta sopu antoi sijaa ja tunnelma säilyi ihanana. Napsaisin tässä postauksessa esiintyvät kuvat vähän ennen lähtöämme ja haastetta loi ihmisten poisrajaaminen :)

willa huvikumpu

Jos liikut Pohjanmaalla, käy ihmeessä Mallan Makeissa ihastelemassa kaunista puotia ja juttelemassa mukavalle Mallalle, joka hyörii tiskin takana :)2 kommenttia:

  1. Aivan ihana paikka. Ja ai että tuota kakkupalaa, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paikka oli aivan ihastuttava ja tunnelmallinen :) Suosittelen ehdottomasti vierailemaan, jos liikkuu Pohjanmaalla :) Ja tosiaan, en ole koskaan syönyt missään niin täydellistä lakritsikakkua!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan