Slider

Astianpesuaine.

lauantai 12. syyskuuta 2015

Mummi&minä

Taannoin kauppareissullani olin hakemassa tiskiainetta - jo pari vuotta lempparinani toiminutta, Maison Belle -sarjan tiskiainetta. Päästyäni oikealle kohdalle hyllyssä katseeni ei tavoittanutkaan enää kyseisen sarjan tuotteita. Niinpä jäi tiskiaine ostamatta.

Mummi&minä


Laitoin kauppaketjulle viestiä, mihin on mahtanut MB:n kaikki tuotteet hävitä heidän valikoimistaan. Vastaukseksi sain, että valmistaja on lopettanut tuotesarjan valmistuksen kemikaalilainsäädännön muutoksen vuoksi. Edessä olisi siis uuden tiskiaineen metsästys.

Mummi&minä


En halunnut perinteistä markettitiskiainetta, koska mielestäni putelit ovat omasta mielestäni melko masentavan  tylsän näköisiä. Halusin jotain, joka inspiroi siivoamaan ;) Niinpä eräällä reissulla kotiutin luonnontuotteita myyvästä liikkeestä itselleni Mummi ja minä -sarjan tiskiaineen polkkakarkin tuoksuisena :) Kyseinen tuote on huomattavasti hintavampi kuin MB:n oma, mutta miellyttää ainakin omaa esteettistä silmääni :)

5 kommenttia:

 1. Ihana puteli! Ja hauska tuoksu tiskiaineelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo polkkakarkki kuulosti aika hauskalta, kyseisellä tuotesarjalla on myös muita hauskoja tuoksuja, mm. lakritsi :)

   Poista
  2. .. lisäksi Mummi ja minä -sarjan tuotteet on valmistettu Suomessa, joka on ehdoton plussa!

   Poista
 2. Olenkin ihmetellyt, mihin lempparitiskiaineeni Prismasta on kadonnut - harmillista, jos sitä ei enää tehdä. Hauska huomata, että joku muukin pohtii astianpesuaineasioita estetiikan ja tunnelman kannalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tuotteiden poistuminen tapahtui varsin nopeasti ja yllättävästi. Ilmeisesti 1.6.2015 on astunut voimaan jonkinlainen muutos kemikaalilainsäädännössä. Olen ehtinyt pohtia, mitä ko. tuotteet eivät täytä enää lain silmissä. Olen käyttänyt MB:n tuotteita ja useamman vuoden ja tykännyt tuotteiden ympäristöystävällisyydestä, kauniista ulkonäöstä ja hauskoista tuoksuyhdistelmistä :) Tykkäsin myös esim. tiskiainepullon pumppumekanismista. S-ryhmässä ilmeisesti etsitään korvaavaa tuotetta. Hassua muuten on se, että suomalaisissa verkkokaupoissa MB:n tuotteita on edelleen myynnissä eikä missään lue mitään tuotteiden valmistamisen lopetuksesta mitään.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan