Slider

Lisää avainnauhoja.

maanantai 24. elokuuta 2015

virkattu avainnauha

Avainnauhoja on valmistunut viime aikoina taas hieman lisää ja nytkin on työnalla yksi. Avainnauhat syntyvät nopsasti ja minun pitikin laittaa viikonloppuna tilaukseen avainnauha yms. tarvikkeita Nappikauppa Punahilkkaan, KLIK

virkattu avainnauha

Osallistuin myös taannoin arvontaan Ninian Maailmassa -blogissa (KLIK) ja arpaonni suosi kerrankin minua! Odottelen lähipäivinä saapuvaksi mukavaa arvontapalkintoa :)

virkattu avainnauha

Viikonloppuna kävin myös täydentämässä lankavarastojani ja nyt on hetkeksi taas lankakoppa täynnä kaikkia ihania lankakeriä :)7 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia avainnauhoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru :) Avainnauhoja on viime aikoina tullut muutama virkattua ja kehitysideoitakin on tullut :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Noiden virkkaamisessa on sekiva juttu, että voi valita mieleiset värit :)

   Poista
 3. Nuo on niin kivoja ja kauniita... Aloitatko virkkaamisen metallirenkaasta vai pujotatko renkaan valmiiseen nauhaan? Olisi mukava kokeilla itsekin... :) SN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitan virkkaamisen avainrenkaasta, virkkaan ns. Renkaan ympärille silmukat. Olen virkannut 5-6 silmukkaa / kerros, riippuen langan paksuudesta vähän. Avainnauha syntyy nopsasti ja on kiva lahja :) Avainrenkaita ja lukkoja olen ostanut Nappikauppa Punahilkasta, mutta lukkoja myydään myös Tigerissa. (3kpl / 1€)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä. Nyt on testattava... :) SN

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan