Slider

Turkoosi-valkoinen avainnauha.

maanantai 20. heinäkuuta 2015


avainnauha

On tässä syntynyt taas yksi uusi avainnauhakin :) Avainnauha matkusti pohjanmaalle ilahduttamaan erästä nuorta naista :)

avainnauha

Tähän avainnauhaan käytin Luxor lankaa (sävy nro 13). Valkoinen lanka on Novitan Puuvilla-bambua, joka tuntuu hävinneen Prismoista savuna ilmaan. Tällä hetkellä Prismojen puuvillalankojen saatavuus on melkoisen onnetonta, joka tarkoittaa omalla kohdallani sitä, että omat roposet saa kantaa toiselle puolelle kaupunkia Lankamaailmaan. Ensin hävisivät Red Heart Sun langat, joiden loppumista pohdin mm. täällä, KLIK ja KLIK.

Villalankoja tuntuu löytyvän ihan jokaisesta marketista, mutta puuvillalankoja saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Novitan Huvila-sarjaa löytyy kyllä, mutta se on turhan ohutta näille hermoille ;) Ihania värisävyjä niissä olisi kyllä tarjolla! :)

Ehdin tässä surkutella jo, kun tietokoneeni sai uuden osan sisuksiinsa, mutta sekään ei ollut välitön ratkaisu ongelmaan, joka minulla on ollut jo jonkin aikaa. Tietokoneessani on ollut kovin vähän muistia, johtuen siitä, että uuden muistikamman lisääminen on aiheuttanut tietokoneen kaatumista. Olen siis yrittänyt sinnitellä minimimäärällä muistia ja sekös jos mikä on raastanut näitä herkkiä hermojani kerran jos toisen ;) Nyt ongelma on toivottavasti ratkaistu, sillä lähipiiristä löytyy tietokoneen kieltä puhuvia henkilöitä ja vaikuttaa siltä, että kone jaksaa toimia paremmin kun lisämuistikampa on asennettu eikä minkä tahansa toiminnon suorittaminen kestä ikuisuutta. (Ai minäkö muka kärsimätön? ;)) Toivottavasti lähipäivinä pääsisin purkamaan tänne bloginkin puolelle kuvasaldoa, joka on kerääntynyt tietokoneen ollessa poissa pelistä :)
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan