Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

108. Käsityöblogien joulukalenteri 2016: 12. luukku.
Tämä postaus on Käsityöblogien joulukalenteri 2016 12. luukku. Käsityöblogit ovat Facebookin suljettu yhteisö, jossa on käsityöblogien kirjoittajia. Olen koonnut tähän postaukseeni (KLIK) kaikkien joulukalenteriin osallistuvien blogien tiedot.


Olin mukana eräässä askarteluillassa, jossa koristeltiin tulitikkuaskeja sekä tehtiin pakettikortteja. Joukko naispuoleisia henkilöitä hääri erilaisten leikkureiden, stanssien, narujen ja koristepapereiden kanssa innokkaasti. Itse ehdin tehdä useamman pakettikortin sekä koristella viisi tikkuaskia.


Itse tykästyin erityisesti pakettikorttien tekoon, joita varsinkin näin joulun alla tarvitsee. Pidän itse erityisesti yksinkertaisesta ja klassisesta mallista. Muutamiin kortteihin leikkasin kauniita jouluisia kuvia tai pelkästään leimasin Hyvää joulua -tekstin.

Pakettikortit on leikattu koristepaperista ohutta stanssia käyttämällä irti. Googlettelin stansseja ja ainakin Sinooperissa on myynnissä samantyylisiä välineitä, joita itse käytin kyseisessä askarteluillassa. Laitteen nimi on Sinooperissa "Big shot". Tulitikkuaskien koristelemista varten tarvittiin joko sakset tai leikkuri. Leikkurilla sai nopsasti leikattua paperin suoraan, kun apuna oli leikkurissa valmiina oleva mittataulukko. Tulitikkuaskit ovat kooltaan n. 5 cm x 7 cm, eivät siis kaikkein pienintä kokoa. 


Mukavaa joulunodotusta kaikille!
PS. Eilisen 11. luukun voit käydä kurkkaamassa Alvariinan ja Eilen tein -blogeissa. Huomisen 13. luukun voit avata Upcyclelina -blogissa.
2 kommenttia on "108. Käsityöblogien joulukalenteri 2016: 12. luukku."
  1. Kauniita! :) Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista
  2. Kivoja jouluaskarteluja. (: Tulin näin jälkikäteen kurkkaamaan Käsityöblogit-ryhmän luukkuja, hih!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)