Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

Norsumarssi


virkattu norsu

Viikonloppuna olin Örön saarella ja kylmästä säästä huolimatta oli mahtavaa viettää aikaa luonnonrauhassa ja unohtaa arkiset murheet. Laitan blogiin varmastikin juttua Örön saaresta kuvapläjäyksen kera (otettuja kuvia taisi kertyä viikonlopulta  n. 500 kpl, hups..)

Mutta saanen esitellä jo tutuksi tulleen virkatuista norsuista tehdyn vaunulelun! Tämä suloinen yksilö
pääsee ilahduttamaan työkaverin lapsenlasta, joka syntyy heinäkuussa. Toivottavasti vaunulelu tuottaa paljon iloa pienelle nyytille :)


virkattu norsu vaunulelu

virkattu norsu vaunulelu

Oli kiva ottaa näitä kuvia, kun valo ja varjot leikkivät parvekkeella ja hetken verran sai nauttia keväisestä lämmöstä :) 

muratti

virkattu norsu vaunulelu vauvalle

Muita virkattuja leluja vauvalle löytyy tunnistekohdasta "vauva".

PS. Viikonloppuna Järvenpäässä vietetään Lentävän Lapasen kesätapahtumaa!

vauvalle virkattu vaunulelu

8 kommenttia on "Norsumarssi"
 1. Kerrassaan ihana tuo norsulelu vaunuihin. Tekisin itsekkin lokakuussa syntyvälle iltatähdelle mutta kutimet eivät vaan viihdy käsissäni.(harmikseni en osaa käsitöitä)Oletko harkinnut tekeväsi ihanuuksia myntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin juttuja olen tehnyt tutuille, kun ovat pyytäneet. Laita vaikkapa sähköpostia marjo-riitta.alitalo (at ) gmail.com :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moi! Norsujen ohje löytyy toisen postauksen yhteydestä: http://www.kasintehtyajakaunista.fi/2016/10/96-norsu-vaunulelu.html

   Kiva kun kävit blogissani :)

   Poista
 3. Yritin laittaa sinulle sähköpostia tuohon osoitteeseen joka on tuossa mainittu. Ei onnistu,Miten saisin yhteyden. Lähinnä olisin kiinnostunut teetkö norsumarssin tilauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen näköjään vahingossa kirjoittanut spostin väärin, oikea osoitteeni on marjoriitta.alitalo(at)gmail.com. Vaihda (at) kohtaan @ merkki.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)