Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

Sateinen loman aloitus.

mummi&minä

Kesäloman ensimmäinen viikko on sujunut melkoisen pilvisissä ja sateisissa tunnelmissa. Suunnitelmat piknikille ja Arboretumiin menemisestä ovat saaneet toistaiseksi odottaa, kun taivaasta on ripotellut vettä ja sää on ollut kylmä. 

No, loma on aina loma, vaikka sää olisi millainen tahansa - me suomalaiset olemme vähän taipuvaisia pilaamaan itse omat lomafiiliksemme sen mukaan millaista säätä meille tarjoillaan. Itse olen ainakin nauttinut hitaista aamuista, virkkaillut ja katsellut hömppäsarjoja. 

Toivon kuitenkin, että säät lämpenisivät, niin lomalla pääsisi testaamaan uuden piknikhuovan :)


mummi&minä

Vuosi sitten bongasin Tampereen Tallipihalta  Valjashuoneesta Mummi ja minä -sarjan tuotteita. Käytin pitkään Maison Belle -tuotteita ennen kuin ne poistuivat S-ryhmän kaupoista. Joitakin Maison Belle -tuotteita olen löytänyt sen jälkeen Stockmannilta, mutta hinta on kaksinkertaistunut. 

mummi&minä

Mummi ja minä -sarjan tuotteet ovat kotimaisia ja kasviöljypohjaisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuoteperheessä on käytetty hauskoja tuoksuja kuten sitruunasooda, mansikkamarenki, polkkakarkki ja laventeliunelma.

mummi&miinä sitruunasooda

mansikkamarenki

mansikkamarenki


2 kommenttia on "Sateinen loman aloitus."
 1. Hei!

  Kyselit blogissani Porvoo-vinkkejä. Sorry, että vastaaminen kesti, mutta siellä olisi nyt kirppari-, ravintola- ja kahvilavinkit. Parhaat pikkuputiikit vanhan kaupungin tuntumassa.

  Mukavaa Porvoon-matkaa ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkeistä, niistä oli apua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)