Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

79. Loma.


Loma. Se on viimeinkin koittanut, pitkän ja työntäyteisen vuoden jälkeen. Miten onkin hassua, että se aika juuri ennen kesäloman alkua tuntuu matelevan aina ? Jollain tavalla kamalaa on myös huomata se, että kesä on jo yli puolenvälin! Onneksi nyt saa muutaman viikon huilata ja kerätä energiaa, niin jaksaa taas pitkän syksyn ja talven läpi. 


Loman alkamisen kunniaksi jostain kätköistä löytyi myös virkkausinto :) Virkkaamiseen on tullut useamman kuukauden tauko - lienee luonnollista kun on lähes kolme vuotta virkannut erittäin aktiivisesti lähes päivittäin, että jossain kohtaa iskee motivaation puute. 


 Inpiraationi kohteena toimivat Prinsessajuttu - ja Life with Mari -blogit (KLIK ja KLIK). Minä päätin käyttää langanjämiäni ja virkkasin kuudella eri langalla pussukkani. Pussukkaan luotiin 100 ketjusilmukkaa ja virkattiin spiraalina (sulkematta kerroksia) 18 cm. Minä virkkasin kutakin lankaa/väriä aina n. 3 cm. Prinsessajuttu- blogista löytyy alkuperäinen ohje niin vetoketjuun kuin pohjankin ompeluun. :) 

Parin viikon päästä tiedossa on reissu Tanskaan, Kööpenhaminaan ja hankin taannoin muutamat matkapakkaukset, jotka antavat vähän mielikuvaa siitä, minkä kokoisesta pussukasta on kyse :)Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)