Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

67. Kohti vuotta 2016.


Ajattelin postata muutamat joulun tienoilla räpsityt kuvat eetteriin :) Mailegin Tiina-tonttuni sai itselleen ystävän Taneli-tontusta, jonka joulupukki ystävällisesti toi :)Tampereen joulutorillakin piipahdin juuri ennen joulua :)Jouluperinteisiin kuuluu myös piparien ja torttujen leipominen sekä Kauneimpien joululaulujen laulaminen jossain Tampereen kirkoista. Tänä vuonna lauluja tuli laulettua Tuomiokirkossa kolmantena adventtina.

Nyt on joulunpyhät takanapäin ja vielä muutama päivä lomaakin jäljellä. IKEAsta on roudattu muovilaatikoita varaston siivousta varten - projekti joka ei tunnu loppuvan koskaan ;P Käsitöitäkin on tullut tehtyä, niitäkin olisi tarkoitus esitellä bloginkin puolella :)2 kommenttia on "67. Kohti vuotta 2016."
 1. Mailegin tontut ovat kyllä ihania <3

  Mukavia välipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaaru! Huomasin, että olit laittanut blogisi salaiseksi ja jäin harmittelemaan, että onko jotain sattunut, sillä olisin kovin mielelläni jatkanut blogisi lukemista <3 (Toivon, että tämä viesti tavoittaa sinut, kun en oikein tiedä mitä kautta olisin saanut tämän viestini sinulle!)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)