Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

64. Virkattu pussukka.


Luen säännöllisesti mm. Miran Prinsessajuttu -blogia ja jo kesällä näin vilahduksen ihanasta pussukasta, johon Mira oli itse kehittänyt ohjeen. Minä yritin kuvan perusteella tehdä samanlaista. Jokin aika sitten Mira jakoi ohjeen lukijoille ja se löytyy täältä, KLIK.


Tällainen siitä sitten tuli, tosin paljon pienempänä kuin Miran ohjeessa. Pussukan kylkeen tein valkoisella kukan ja keskelle ompelin vielä kirkkaan helmen. 


Vetoketjun ompelu on muuten melkoisen haastavaa! Itseäni jäi hieman kismittämään tuo "töyhtö", joka törröttää vetoketjun toisesta päästä. Mutta ensimmäiseksi tekeleeksi olen kai ihan tyytyväinen lopputulokseen :)


Kuvienlaatu ei ole ehkä sitä, mitä on totuttu näkemään, mutta päivien lyhentyminen ja valonmäärän väheneminen haastaa kaikki blogin kirjoittajat ja valokuvaajat taas uudella tavalla :)


Blogirintamalla on ollut hiljaista, vaikka erilaisia virkkaustöitä onkin syntynyt enemmän tai vähemmän :) Syksy alkaa väsyttämään tässä vaiheessa vuotta ja ei ole enää onneksi montaakaan viikkoa, kunnes saa vain olla möllöttää. Eilen satoi ensilumi tänne Pirkanmaalle ja se toi valoa niin mustaan luontoon kuin väsähtäneeseen mieleenkin :)


Kädentaitomessuillakin tuli käytyä viikko sitten ja jaloissa tuntui, että olisi kävellyt puolimaratonin ;P
Joitakin hankintoja tuli tehtyä tulevia käsitöitä ajatellen. Päätavoitteeni olikin tehdä juuri kyseisiä hankintoja ja säästää postikuluissa. Nyt on hankittuna lisää mm. tuttirenkaita.


Mukavaa lauantaita!4 kommenttia on "64. Virkattu pussukka."

Kiitos kommentistasi :)