Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

Virkatut donitsit ja keksit.


virkatut herkut

Viime kesänä hurahdettuani virkkaukseen, bongasin virkattuja herkkuja mm. Prinsessajuttu - blogissa.

Nämä virkatut jätskit syntyivät Red Heart -langasta, joka on puuvillalankaa. Valitettavasti kyseinen lanka on osoittanut katoamisen merkkejä useimmista Prismoista. Koukkuna jätskeissä käytin kokoa 4,5. Virkkasin erilaisia jätskejä, joihin ohjeet löyvät täältä, KLIK, KLIK ja KLIK.

virkatut herkut

Oikeastaan ensimmäiset pienemmät virkkaustyöni olivat kuvissa näkyvät keksit. Virkattuani ensin ison Asteri-maton oli melkoisen erilaista virkata matonkuteen sijasta ihan tavallista lankaa :)

Idea ja ohje kekseihin löytyi täältä, KLIK! Virkattuani useampia keksejä, siirryin herkullisen näköisiin donitseihin, joiden ohje löytyy täältä, KLIK. Donitseissa ja kekseissä on käytetty samaa Red Heart -lankaa, kuin jätskeissäkin.

Red Heart -lanka sekä koon 4,5 koukku olivat omalla kohdallani sopivat virkkausharrastuksen aloittamiseen. Vaikka olen aina tykännyt tehdä käsilläni, oli virkkaamisen uudelleenopettelu ja erityisesti virkkausohjeiden ymmärtäminen haastavaa. Nyt kun olen jo ehtinyt vähän harjaantua virkkaamisessa, olen uskaltanut siirtyä ohuempaan lankaan ja pienempään koukkuun :)

Mukavia virkkaushetkiä!

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)